2014. július 14., hétfő

A Te történeted!

Sziasztok kedves olvasók! :)

Most egy teljesen új dologgal jelentkezek, mégpedig a következővel. Az alábbi történetben a szokásos szereplőkkel, szokásos módon találkozhattok, DE! A történet végét Te fejezheted be!
Két lehetőség közül választhatsz majd, ezek a történet végén jelennek majd meg. Te választod ki, hogy az éppen porondon lévő szereplő milyen utat válasszon magának. Remélem, tetszeni fog majd, és ha elegen írtok, hogy ez jó volt így, vagy hogy tetszett, akkor a közeljövőben is játszunk majd ilyet! :)

Még van egy fontos dolgom, mégpedig az, hogy megköszönjem legfőbb támogatóimnak, hogy ilyen szép számban látogatjátok az oldalt, hisz ha ők nem lennének, akkor hozzátok sem jutna el talán egyik novellám se! Köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni, mégpedig úgy, hogy Titeket kérlek meg, nézettek be a "Rajongói oldalak" menüpontba, és ha van olyan Facebookos oldal, vagy csoport, amit még nem lájkoltatok, akkor tegyétek meg! Higgyétek el nekem ezek a legjobbak, az oldalakon már kialakuló PLL családoknak nem részese lenni hatalmas hiba!

A blogon elindult egy szavazás is, ez még hat napig elérhető. A kérdés, hogy ki a kedvenc szerelmes párotok! Akire a legtöbb szavazat jön össze, annak a hosszú novellájával találkozhattok majd, rengeteg képpel, izgalmas történettel!

Iratkozzatok fel, kommenteljetek, hogy élettel teli legyen ez a blog is, hisz én mindent megteszek, amit csak lehet. Bocsánat a nagy bevezetésért, de mindezt szükséges volt!
Az utolsó feladatom pedig azt kívánni, hogy :

Jó olvasást mindenkinek!



Hanna magányosan ült az egyik asztalnál, közben salátáját kavargatta. Nem volt étvágya, semmi kedve nem volt semmihez. Egy dolog bántotta őt, és ezt sajnos sehogy sem tudta kiverni a fejéből.

Új, barna haj,borosta, kellemes megjelenés, a régi már megszokott illat.

Hanna pontosan emlékszik, amikor Caleb magára hagyta, amikor elment Rawenswoodba maga után hagyva a múltat, mindent, és őt is. Igazából az fájt neki a legjobban, hogy ez fordított esetben nem így lett volna, vagyis Hanna nem így tett volna, ha Calebről van szó.

A lányt a gondolataiból Aria Emily és Spencer társasága zökkentette ki. A három lány egyszerre ült az asztalhoz, tálcával, és az azon lévő ebédjükkel együtt.
- Azt mondta, elvisz ma este vacsorázni - dicsekedett Spencer, mikor mindenki tudta, hogy Tobyról beszél.
- Milyen romantikus - válaszolt Aria, majd mosolygott.
- Csak nem féltékeny vagy? - kérdezett vissza Spencer, és kérdően nézett a lányra.
- Én? Soha.
A beszélgetésüket Emily zavarta meg, amikor megbökte Ariát, hogy figyeljen a láthatólag gondolataiban nem itt lévő Hannára. A három barátnő, már látta, hogy valami nincsen rendben, s tudták, most ez nem a legjobb alkalom arra, hogy hülyéskedjenek.
- Hanna, minden rendben van? - kérdezte Emily, majd a szőke lányra nézett, ijedt szemekkel.
- Hát, azt nem mondhatnám - válaszolt, majd fejét lehajtotta. - Caleb visszajött - bökte ki Hanna, majd ránézett a lányokra, hogy belőlük milyen érzést vagy reakciót vált ki ez a mondat.
- Ú, ez durva - mondta Aria, majd megfogta Hanna kezét jelezve, hogy ő rájuk számíthat.
- Szét vagyok esve. Nem tudom, hogy mi legyen. Annyira szerettem Calebet, vagyis szeretem, vagy... én sem tudom, mit érzek pontosan.
- Megértjük, - mondta Spencer - hisz most itt van az életeben Travis is.
- Szerintetek mi legyen? - kérdezte Hanna, majd a lányokra nézett kérdőn.
- Szerintem az, amit te szeretnél igazán.
- De ez az, hogy én sem tudom.
Hanna a kezére támasztotta a fejét, és folyamatosan kattogtak a gondolatai. Nem tudott másra gondolni, csak, hogy melyik fiú legyen az, akinek odaadja szívét, és megbízik benne, akivel egy párt alkothat majd. Travist annyira még nem ismeri, Calebbel évekig alkottak egy párt. Travis egy új lehetőség, Caleb a régi, forró szerelem.

Hanna nehéz döntés előtt állt. Nem tudta, hogy mit tegyen.

- Elindulok haza, - mondta a szőke hajú - Egy kis magányra van szükségem. Egyikőjüket sem akarom becsapni, egyikőjüket sem akarom hitegetni. Választanom kell, hogy ki az, akit magam mellett szeretnék tudni.
- Bármi legyen, mi melletted vagyunk. Ha segítségre van szükséged, mi itt vagyunk - mondta Spencer, majd a lányra mosolygott.

Hanna hazaért. A cipőit csak ledobta, majd odatett egy kávét, és felment a szobájába. Táskáját ledobta, haját egy gumival fogta össze. Felsőjét egy bővebbre cserélte, olyanra, amit szívesen használt ilyenkor. Míg ezekkel elkészült, a kávé lefőtt a konyhában.
Egy csészébe öntött magának a feketéből, és a fagyasztóból elővett egy kisebb doboz fagyit, ami életmentő volt most. Telefonját a kezébe vette, három olvasatlan üzenet fogadta.Az egyik az anyjától jött, a másik Travistól, a harmadik Calebtől. Travis azt kérte, hívja őt vissza, Caleb csak annyit írt, hogy találkozni szeretne vele. Hanna döntésképtelen volt, nem tudta, mit tegyen. Kortyolt egyet a kávéból, majd a telefont visszavette a kezébe, és a híváslistából, kiválasztotta azt a nevet, amelyikhez szíve szorosabban fűzte.

(Döntsd el, kit választott Hanna! Kattints annak a nevére vagy képére, akit szeretnél, hogy felhívjon!)

            Caleb                                        Travis

http://barby-prettylittleliars.blogspot.hu/2014/07/hanna-es-travis-dontes.html

http://barby-prettylittleliars.blogspot.hu/2014/07/hanna-es-caleb-bekules.html  

               vagy   

 

 

HA TETSZETT, NYOMJ EGY TETSZIKET, VAGY HAGYJ EGY HOZZÁSZÓLÁST!
FOLYTATÁS OLVASÓI KÉRÉSRE!
(Megjegyzés írásához kattints a MEGJEGYZÉS ÍRÁSA fülre, majd ha megírtad a szöveget, amit el szeretnél küldeni, a "Megjegyzés írása mint" mellett legörgetve, válaszd ki a Névtelen fület! Ezután közzététel, majd írd be helyesen a számokat!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése