2016. január 26., kedd

2016 Legnagyobb esménye!


Figyelem figyelem, kedves Pretty Little Liars rajongók!
Keressük a kedvenceink hasonmásait!

Bizony, bizony, jól olvastad!
Ha úgy érzed, hogy csak egy csepp hasonlóság is van közted, és kedvenced között, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz! Minden főszereplőhöz kapcsolódóan (Emily, Aria, Spencer, Hanna, Alison) végül három-három lányt fogunk kiválasztani, Mester Diánával, a magyar rajongók legnagyobb Facebookos oldal működtetőjével, akik között a közönség dönt majd, a tetszik gomb megnyomásával! Hogy mit nyernek a nyertesek, az még titok, azonban abban minden jelentkező biztos lehet, hogy egy nagy kalandba vághat most bele.

Mi a dolgod?

IDE vagy IDE kattintva elküldesz magadról egy képet üzenetben, megadod a neved, az életkorod, és azt, hogy ki a jelentkezésed tárgya, vagyis, hogy szerinted kire hasonlítasz a leginkább! 

Ezután nemsokkal később a blogon megjelenik a képed!
Jelentkezéseddel automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy itt a blogon feltüntetünk, mint jelentkező.

A versenyre való jelentkezési határidő 2016. február 15!
Az első forduló, tehát amikor Diával kiválasztjuk, hogy ki az a három, aki Emilyre, ki az a három, aki Ariara, ki az a három, aki Spencerre, ki az a három, aki Hannara, és ki az a három, aki Alisonra hasonlít!

A jelentkezők IDE kattintva tekinthetőek meg!

Aztán a második forduló, amikor ezek az arcok megjelennek a Facebookon, és ott, közönség lájkolásának segítségével öten majd megnyerik a versenyt!

Készen állsz?
Fényképre fel!

Sok sikert kíván mindenkinek:
Dia és Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése