2014. július 14., hétfő

Hanna és Travis ♡ A döntés


Hanna nagyot sóhajtott, majd a telefonjára nézett még egyszer. Nagyon nehéz döntés előtt állt, ki kellett választania két remek ember közül az egyiket, akinek azt mondhatja, szereti, és vele akar lenni, de mindenképp volt egy ember, akinek azt kellett mondani, hogy sajnálom, de a szívem nem a tiéd.
Az imént megkezdett fagylaltos dobozban már csak pár kanállal volt az ilyenkor életmentő édességből,  ezt Hanna körülbelül két perc alatt ette meg, ami ezután igen nagy lelkiismeret-furdalást okozott számára, hisz emlékeztette őt a régi duci Hanna életére.

A lány kezébe vette a telefont, közben az ablak elé állt, s az éppen szálldogáló madarakat figyelte.
Kint szép idő volt, egy felhő sem volt az égen.

A telefon csak csörgött, és csörgött, s egyszer csak felvette a várva várt személy, Travis.
- Szia Hanna - mondta. - Örülök, hogy felhívtál.
- Így kellett tennem. Most már biztos vagyok benne.
- Akkor döntöttél?
- Igen - mondta Hanna, majd tarkójára tette a kezét, és mosolygott. - Téged akarlak, senki mást. Te kellesz nekem, és senki más!
- Annyira örülök - mondta Travis, és hallhatóan megkönnyebbülés és öröm volt a hangjában. - Átmehetek? Negyed óra, és ott vagyok, rendben?
- Persze - válaszolt a lány, majd a piros gombot megnyomva a telefont a konyhapultra tette vissza.
Nem tudta, hogy most mi is fog történni pontosan, de egyben biztos volt, hogy jól döntött. Talán nem véletlen, hogy Caleb elment, és itt hagyta, a sors fel akarta ébreszteni őt arra, hogy van más férfi is a világon, akit tud szeretni, és aki viszont szereti őt.

Hanna felment a szobájába, majd a szekrény mélyéről elővadászott pár illatos gyertyát, amiket meggyújtott. A függönyt behúzta, hisz azt szerette volna, hogy igazán romantikus legyen ez a délután Travissel. A gyertyák bevilágították a szobát, nagyon kellemes hangulatot nyújtottak.

A csengő csengett, a lány sietve futott le, egészen az ajtóig.

A haját igazgatva nyitotta ki az ajtót, és engedte be a férfit, akinek szinte azonnal a nyakába ugrott. Travis egy szót sem szólt, karjai közé vette a lányt, majd szépen, lassan csókolt, hogy még romantikusabbá tegye a pillanatot.
- Úgy szeretlek - mondta Hanna, majd mélyen a férfi szemébe nézett.
Az lassan letette a lányt, majd nyakát átkarolva ölelte meg, és súgta a fülébe :
- Te vagy az egyetlen, aki kell nekem! Annyira szeretlek!
Újra egymás szemét figyelték, majd a mély csendet Travis törte meg.
- Tudom, még sohasem mondtam neked, de tudnod kell, hogy nagyon megszerettelek.
- Én is téged - válaszolt Hanna.
A fiatal lány megfogta a férfi kezét, és a lépcsőn vezette felfelé. A szobája ajtajához érve a fiú kezét megragadva fordította őt meg.
- Biztos vagy benne? - kérdezte, majd megfogta Hanna derekát.
- Biztos - válaszolt a lány.


A két fiatal a lány szobájába ért. 
Travis újra keze közé véve a lányt, szépen lassan tette őt le az ágyra, s tett ő is ugyan így. Csókjaik olyanok voltak, mint a végtelenségbe nyúló nyár, ami meleg, és forró, és imádni való. Számukra most semmi más nem létezett, csak ők, ketten.

A szobában ragyogtak a gyertyák, amik kellemes barack illatot árasztottak. Ez még romantikusabb hangulatot eredményezett.
Hanna lassan kezdte lebontani a felsőt a férfiről, aki ezt nem ellenezte. Tudta, hogy ami köztük van, az igaz, és ilyenkor nincs mit tenni. Ha két szív szereti egymást, akkor mindent szabad.
- Nincs itthon senki? - kérdezte Travis.
- Még nincs - válaszolt Hanna. - Anya csak pár óra múlva jön haza.

A szerelmesek nem tehettek semmit, tudták, hogy most minden megtörténhet, aminek meg kell történnie. Egyikük sem akarta, hogy ne úgy legyen, ahogyan lennie kell. Hittek a kettejük jövőjében, hittek abban, hogy ők egymáséi lesznek.
És talán éppen ezért gondolták úgy, hogy most minden megtörténhet.
Az a pár óra csak az övéjük volt. Senki másé.


HA TETSZETT, NYOMJ EGY TETSZIKET, VAGY HAGYJ EGY HOZZÁSZÓLÁST!
FOLYTATÁS OLVASÓI KÉRÉSRE!
(Megjegyzés írásához kattints a MEGJEGYZÉS ÍRÁSA fülre, majd ha megírtad a szöveget, amit el szeretnél küldeni, a "Megjegyzés írása mint" mellett legörgetve, válaszd ki a Névtelen fület! Ezután közzététel, majd írd be helyesen a számokat!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése